laupäev, 6. veebruar 2010

Tüümiani ja meega küpsetatud köögiviljad

See toit vajab valmistamiseks vähe aega , vaid 20-25 minutit ja saategi nautida . Suurem mure on
pastinaagi hankimisel , aga sedagi on kaubandusest saada .

  • porgand 400g
  • sibul 300g
  • pastinaak 300g
  • mesi 2 spl
  • õli 3-4 spl
  • sool
  • pipar
  • tüümian kuivatatud
Lõika porgand ja pastinaak5-6 mm õhukesteks viiludeks , sibul tükelda kas 6 või 8 vastavalt suurusele. Sega tükeldatud toorained õli, vedela mee ja kuivatatud tüümianiga, maitsesta soola ja pipraga . Küpseta ahjus 185 c juures 20-25 min , porgand peaks jääma krõmpsuma.See lisand sobib hästi nii sea kui lambaliha toitudele.

Kommentaare ei ole: