- till 300g
- petersell 300g
- küüslauk 300g
- õli 100ml
- sool 1 tl
Purusta kõik koos köögikombainis päris peeneks pastaks, saadud segu on suurepärane erinevate toitude maitsestamisel ja säilib külmikus +4c paar nädalat sügavkülmas isegi mitu kuud.
küüslaugukartulid
- kartul 1 kg
- vahukoor 150 ml
- porru 75g
- küüslauk maitserohelisega 2 spl
- sool
tükelda toored kartulid viiludeks ,sama tee porruga ,sega kõik retseptis antud ained kokku ,pane õliga määritud ahjuvormi ja küpseta ahjus 175-185 c 45-50 min.
NB! seda rooga saab teha ka keedetud kartulitest ,siis väheneb ahjus olemise aeg 25 minutini ja kraade võib tõsta 190c.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar