Apelsini-juustupall
- juust 200g
- bonjour 50 g
- Santa -Maria apelsinipipar natuke
- mandlilaastud röstitud 30-40g
Riivi juust peene riiviga, sega juurde bonjour ja maitsesta apelsinipipraga, hoia tunnike külmas ja veereta märja käega väikesed pallid, kata need röstitud mandlilaastudega. Maitse tugevdamiseks võid juustusegule apelsinikoort veidike juurde riivida.
Küüslaugu-maitserohelise juustupall
- juust 200g
- bonjour 50g
- till 15g
- petersell 10g
- murulauk 10g
- küüslauk 10-15g
Riivi juust peene riiviga, sega juurde bonjour, riivitud või pressitud küüslauk ja pool hakitud rohelisest, hoia tunnike külmas, veereta märja käega väikesed pallid ja kata need maitserohelisega.
Kreekapähkli -kukeseene juustupall
- juust 200g
- bonjour 50g
- kreekapähklid 30-40g
- kukeseened soolatud 75g
- pipar
Riivi juust peene riiviga, sega juurde bonjour, hakitud seened ja kolmandik hakitud pähklitest, maitsesta pipraga, hoia tunnike külmas, veereta märja käega väikesed pallid ja kata need hakitud pähklitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar