esmaspäev, 8. veebruar 2010

Kurgisalatid

Mündi ja küüslauguga kurgikangid

  • kurk 1 kg
  • münt 1 tl
  • küüslauk 10g
  • sidrun 0,25
  • õli 1 sl
  • sool 3-4 g

Lõika kurgis 5-6 cm kangid ,lisa pressitud küüslauk,sirdunimahl,sool ja münt .Sega hoolikalt läbi ja piserda õliga .Hoia külmas 1-2 h ja serveeri millega tahes, need kurgid maitsevad head iga toidu lisandina.

Sidruni-tilli kurgid

  • kurk 1 kg
  • sidrun 1 tk
  • till 1 sl
  • sool 3-4 g
  • õli 1 sl

Lõika kurk 5-6 cm kangideks ,maitsesta riivitud sidrunikoore ,mahla, hakitud tilli ja soolaga .Piserda õliga ja hoia 1-2 h enne söömist külmas . Ka need kurgid maitsevad head iga toidu lisandina

Kommentaare ei ole: