Mündi ja küüslauguga kurgikangid
- kurk 1 kg
- münt 1 tl
- küüslauk 10g
- sidrun 0,25
- õli 1 sl
- sool 3-4 g
Lõika kurgis 5-6 cm kangid ,lisa pressitud küüslauk,sirdunimahl,sool ja münt .Sega hoolikalt läbi ja piserda õliga .Hoia külmas 1-2 h ja serveeri millega tahes, need kurgid maitsevad head iga toidu lisandina.
Sidruni-tilli kurgid
- kurk 1 kg
- sidrun 1 tk
- till 1 sl
- sool 3-4 g
- õli 1 sl
Lõika kurk 5-6 cm kangideks ,maitsesta riivitud sidrunikoore ,mahla, hakitud tilli ja soolaga .Piserda õliga ja hoia 1-2 h enne söömist külmas . Ka need kurgid maitsevad head iga toidu lisandina
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar